Over ons

Wij zijn Rob en Jogien, een Nederlands echtpaar van begin 50.
Jaren geleden hebben wij ons hart verloren aan Griekenland en de relaxte manier van leven van de Grieken. Zo ontstond de wens om in de toekomst (semi-)permanent in Griekenland te gaan wonen. We besloten voor dat doel op zoek te gaan naar een huis en dat in de tussenliggende periode te gaan verhuren en anderen de gelegenheid te geven ook te genieten van al het moois dat Griekenland te bieden heeft.

We hebben gekozen voor Corfu, vanwege de omvang van het eiland, de afwisselende natuur en het feit dat Corfu stad ook in de winter een bruisende (universiteits-)stad is.

Twee jaar na aanvang van onze zoektocht, waarbij we heel veel huizen hebben bekeken, zagen we de eerste artist impressions van wat later Villa Fisi werd. We waren hier helemaal direct weg van en zijn vervolgens, samen met de bouwer, op zoek gegaan naar de juiste locatie. Ook die hebben we gevonden. Nu het huis klaar is, is het nog mooier dan we vooraf hoopten.
We hebben een tweede thuis voor onszelf gecreëerd en vinden het fijn als anderen zich daar ook thuis voelen.

Boek onze villa

Villa Fisi is een moderne, goed onderhouden villa, gelegen op ruim 1.000 vierkante meter grond. De villa is geheel gelijkvloers. De afwerking en de inrichting zijn van zeer goede kwaliteit.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram